Március 28.
Végre, itt van a várva várt frissítés...! Van sok minden újdonság! Képek, koncert beszámolók, új koncert időpontok! A múlthéten volt a Values Intact buli, ami szerintem egész jól sikerült...! Tegnap pedig a német Tragic Vision játszott itt!
Strength Inside: Április 3-Lokomotív (+Another Way, Stay Clean, Show Your Life) JÖJJÖN MINDENKI!

Március 7.
Végre felkerültek a képek a 20-i EMBERS buliról! Bocs, de eddig sajna szerelőnél volt a monitorom...!
Van pár koncert változás!!! Katt ide!
Március 21: VALUES INTACT... Jöjjön mindenki!

Február 22.
Itt az első frissítés! Pénteken végre újra koncert volt (vélemény itt)! Van egy pár új köncert infó! Képek jövőhéten!!!!
Strength Inside: március 20-án koncert a Rocktogonban...!!!

Üdv mindenkinek!
Végre elkészült az új honlap, ami (mint a névből is kiderül), jó alapos változáson esett át! Először is, már nem csak az OPEN YOUR MIND fanzine anyagát tartalmazza! Ugyanis beléptek a CHROMOSOME XX-es lányok is, így jóval több interjú, stb. került fel az oldalra! Valamint a mezőtúri STRENGTH INSIDE nevű zenekarral kapcsolatos tudnivalókat, információkat is itt lehet megtalálni!
Ezért döntöttünk úgy, hogy nevet változtatunk! Így született meg a MEZŐTÚR HARDCORE név!
Előre is bocs, ha néha ritkábban frissül a lap, de sajna itt mezőtúron nem történik olyan sűrűn valami, mint esetleg máshol (a zenekarunk sem ad ki minden nap új nagylemezt...)! Úgyhogy legyetek türelemmel! De megígérjük, hogy amilyen sűrűn csak lehet frissíteni fogunk!!!

Sőt hamarosan várhatók lesznek a fanzine-ok új (nyomtatott) számai is! A ChromosomeXX szerintem bármikor kijöhet már! És az Open Your Mind is jön remélem a tavasszal...!

Ha bárkinek bármi észrevétele, hozzászolnivalója, tanácsa, kritikája lenne, nyugodtan írjon!!!